Beställning av tjänst

Bredbandsson

Bredband, telefoni och TV, något av det eller allt. Lätt som en plätt. Vi levererar flexibla lösningar där kunden alltid är i centrum. Med oss kan man förvänta sig en snabb och smart service, precis som det ska vara hos sin lokala internetleverantör. Dessutom är vi trevliga!

För oss är vår relation viktigast och vi vill inte bara ha dig som kund, vi vill att du stannar länge. Därför svarar vi inom 3 minuter när du behöver vår hjälp, ingen robot utan dina riktiga vänner på Bredbandsson.

Trots att vår kärnverksamhet är extremt avancerad, smart och säker, så är vi ett enkelt och ödmjukt företag som erbjuder tjänster som är lätta att komma igång med. Teknik, digitalisering och uppkoppling är viktigt och avgörande för många hushåll idag, och det ska vara lika enkelt för alla att få hemmet modernt – oavsett yrke eller livssituation. 

Välkommen till oss på Bredbandsson!

undefined Hemsida: www.bredbandsson.se undefined

Kontakt

undefined E-post: support@bredbandsson.se

undefined Telefon: 0418-486 200

Öppettider
Mån-Fre 8-17 

Adress
Bredbandsson AB
Box 86
261 22 Landskrona

Bredbandsson - 1000 Mbit/s 3 Mån Halva Priset!

Kampanjpris
297,50 kr
Kampanjtid
3 mån
Månadskostnad efter kampanj
595 kr
Startavgift
249 kr
Bindningstid
Ingen
Uppsägningstid
Innevarande månad + 1 mån

Detaljerad information om tjänsten ▾

Bredband från Bredbandsson – stabilt och säkert.

Bredbandsson har sin hemmamarknad i Skåne med huvudkontor i Landskrona. Bredbandsson tar ansvar och det gäller framför allt för dig som kund. Bredband från Bredbandsson levereras ofta genom ditt lokala stadsnät men ni kan känna er bekväma med att vi sköter all dialog och support mot stadsnätet.

Ni kan luta er mot Bredbandsson om ni undrar vilken hastighet på bredbandet som passar er bäst. Ring oss så hjälper vi er.

Support och hjälp längs vägen.

Det bästa sättet för Bredbandsson att ta ansvar för dig som kund, förrutom att leverera en stabil och säker tjänst som även är prismässigt bra, är att se till att just ni får den hjälp och support som passar er. För många är det snabb och rätt hjälp via telefon och för andra är det ett snabbt svar via e-post eller andra kanaler. Luta er mot Bredbandsson.

Tilläggstjänster. 

Router – Vill du ha en router hemma som håller hög prestanda och kvalité rekommenderar vi en router från Netgear. Vi kan konfigurera routern och testa den mot en avgift på 295 SEK innan den skickas till er. För att se vårt sortiment på routers följ denna länk: Länk